кой, как и защо
управлява българия

България има дълга и славна история, изпълнена с величие, чутовни подвизи, славни победи и уникални постижения. Наистина, българите можем заслужено да се гордеем с миналото си, каквото малко народи по света имат. Това, което сме дали на света през хилядолетията си, макар и позабравено в 21-ви век, ще остане като маяк за много бъдни поколения напред. Но всяка пъстра история има както върхове, така и спадове; както моменти на напредък, така и на упадък. Нашият народ не може да се оплаче от липсата и на двата вида. За съжаление, в историята на народите много често се наблюдава ефектът на “последния ход”, при който голяма част от миналите достижения биват изтривани от последното поражение. Именно такава е и съдбата на съвременна България, особено в политически аспект.

Научи повече

верую

1. Ние вярваме, че имаме дълг към България и към българския народ. Така както стотиците хиляди българи преди нас са се борили, страдали, жертвали и умирали за да ни има и днес, така и ние сме длъжни да дадем всичко от себе си за тези след нас.

2. Ние вярваме, че общото благо е по-важното от личното и, когато хората са единни и работят заедно постигат неизмеримо повече, отколкото поотделно.

Научи повече

искания

1. Ние искаме България да пребъде през вековете като държава на българите, изпълнявайки собствената си историческа мисия, като носител на уникална Традиция.

2. Ние искаме българската държава да се управлява от честни, отговорни и компетентни родолюбци, които не се кланят на никоя чужда сила и осъзнават тежестта на историческите задачи пред нас. Партийните интереси и политическото късогледство нямат място в държавното ръководство.

Научи повече