циганският въпрос

17.01.2019 г.


Медиите в България не обичат този въпрос. По какви причини е така – можем и сами да се досетим, но е факт, че на практика всички средства за масова информация (включително Интернет-базираните) прикриват истинския мащаб на проблемите, които ежедневно циганите създават у нас. Когато извършител на престъпление е българин, то винаги се публикува негова снимка. Дори когато жертва на тежко престъпление е българин, в нарушение на всякакъв морал и етика, се дава почти пълна информация – инициали, години, местоживеене, месторабота, снимки. Нищо такова не се случва, когато обаче са намесени тъй наречените “роми”. Те се прикриват със силата на държавна тайна. Поради тази причина, размерът на техните престъпления е много трудно установим.

През последните 2 седмици тяхната наглост надмина всякакви граници и извършеното от тях вече не можеше да се скрие. Разбира се, не малка роля за това изигра и фактът, че са замесени военнослужещи и, ще – не ще, държавата трябваше да обърне внимание. Ключово е обаче да се знае, че това е само върхът на айсберга – има много повече, което не се съобщава от медиите. Но дори и тези няколко факта могат достатъчно добре да обрисуват реалната картина у нас.

Най-напред в село Войводиново, на 6 януари, след направена забележка за това че се разхождат пияни по средата на пътя, двама цигани с подкрепата на незнайно колко още пребиват тежко български военнослужещ, който се е връщал от ритуала по вадене на кръста за Богоявление. Пребитият е баща на две деца и е в много тежко здравословно състояние.Това не е било “нормален” бой, а животинска агресия. Българите от селото се организират на мирен протест срещу отвратителното поведение на “съселяните” им, които – както се оказва по-късно – са незаконно пребиваващи там, и както винаги не плащат нито ток, нито вода, нито данъци, нито нищо. Това се е знаело, знае се и за още хиляди места, но държавата бездейства и дори ги окуражава.

По повод протеста, чийто искания са елементарни – да се спази закона и нищо повече, циганинът Салхо Кисимов изпрати от Германия открити заплахи към цялото село, наричайки българите гяури и обещавайки, че ще запали къщите им в селото. Е, ако това не е наглост, то не знам какво би могло да бъде! Официалното съобщение от държавните органи по въпроса беше, че съответните служби са започнали разследване и лицето ще бъде обвинено за разпалване на етническа омраза. Всички ние знаем колко добре си вършат работа тези служби, когато става дума за етническа омраза срещу българи. Виж, когато някои говори истината, че у нас се извършва етнически геноцид, те са много бързи в реакцията си.

Министърът на отбраната е бил на същото мнение като нас и каза, че “циганите са станали много нагли”. Последва протест пред Министерски съвет с искане за оставката му. Циганите там бяха добре организирани, с научени лозунги и с листчета в ръка от рода на “Не на нацизма в България”. Интересно би било да ги помолим да напишат сами това изречение. Дали биха успяли, вие как мислите? Разбира се, на всички ни е ясно, че тези протести са организирани от социалистическата партия у нас. Но ще стигнем и до ролята на червените в целия този въпрос.

Докато групата антинацисти подскачаше пред МС, а всички циганолюбци на хранилка при Сорос се надпреварваха да заплашват министъра на отбраната, правителството, България, българите и когото се сетиха с всички Божии наказания, през същия този ден – 13.01.2019, още един добре интегриран ромей прояви културните си особености. Йордан Пенев напада с брадва военни курсанти, след като ги е засякъл на пътя, докато се прибират към Националния военен университет. Дори българските медии нямаше къде да ходят, защото цялата поредица стана прекалена, и дадоха пълна информация за лицето “от ромски произход”. Йордан Пенев е рецидивист с над 20 криминални регистрация и данни за още 11 престъпления. Карал е без книжка. Типичен пример за абсолютната безнаказаност, с която се ползват циганите в България. Той дори не се крие, въпреки че има десетки престъпления. Той наглее и напада военнослужещи. И не се притеснява, че това ще му навреди – от какво да се притеснява, като за 30 престъпления никой не му е потърсил сметка. А ако курсантите имаха оръжие и го бяха извадили, дори без да стрелят, какво щеше да стане? Да бъдат арестувани на момента и разкарвани по съдилищата като мечки в цирка. Това справедливост ли е, господа защитници на циганските права?

Болезнената истина е, че у нас се шири невиждана расова дискриминация срещу българите. Циганите извършват колосална част от престъпленията в страната. В огромната си част, те живеят в незаконни къщи, на чужда собственост, не плащат ток и вода, което после се калкулира като “загуби” и го плащаме всички ние. Основният доход на тези хора са социалните помощи, които отново българите плащат. Ако някой възразява срещу това изказване, то нека МВР да събере статистика и да я покаже, така както в САЩ се води статистика. Ежедневните убийства, кражби, взломове, изнасилвания, документни измами и какви ли още не са причината една голяма част от страната да се обезлюдява. Всичко това е съчетано с невиждана наглост, безочие и обръщения като “гяур”. Не желая дори да припомням случаите, когато циганчетата, чието образование ние плащаме, се гавриха с портретите на Левски и Ботев.

Защо това е така би могло да е предмет на обширен анализ, започващ още от началото на съветската окупация на България. Но един факт може да се изтъкне – тези хора са гласоподавателите, които държат статуквото в България. Партиите, които ни управляват, без изключения, се избират основно с купените цигански гласове. Ако някога сте се чудили защо всички хора, които познавате са против политическата класа у нас, а тя е все една и съща – това е отговорът, ние – българите – не избираме политиците в България. Циганите ги избират посредством порочната демократична система, при която всеки има права, но малцина имат задължения. Няма, никога не е имало и никога няма да има изградена работеща демокрация, когато огромна част от избирателите са готови да продадат гласа си за кебапче, шише ракия и 50 лв. Демокрацията върви с определено ниво на образование и цивилизационно развитие. Циганите у нас не са на това ниво и няма да бъдат там още много време. Но пък послушно избират когото им кажат от червената номенклатура, която успешно си ги развъди и продължава да си ги отглежда за тази цел. Именно затова и цялата държавна машина е парализирана, когато става дума за техните безчинства.

Аз знам едно, обаче: Когато Национално движение „Лъв” дойде на власт в България, циганите няма да извършват престъпления и няма дори да си помислят да заплашват българи, а какво остава да нападат военнослужещи.

ОбратноСподели: