девети септември

9.09.2019 г.

Девети септември 1944-та година е най-черната дата в новата българска история. Това е национална катастрофа, несравнима дори със загубата на войните за национално обединение. На тази дата, на практика, България загуби своята държавност за трети път в своята история. Единственото по-тъжно събитие в историята ни е падането под турско иго през 1396 година. Но тези пет века не успяха да ни разделят като нация, така както 45-те години комунизъм.

Девети септември не може да е празник за никой човек с нормална психика у нас. На тази дата, Съюзът на съветските социалистически републики нападна и окупира Царство България, въпреки че ние нито сме ги атакували, нито сме водили военни действия срещу тях и дори не сме обявили формално война. СССР няма никакви дипломатически, правни, военни или политически причини да окупира българската държава. И въпреки това го прави. Прави го поради простата причина, че тяхната цел от самото начало на войната е завладяването на България и присъединяването й, по един или друг начин, към Империята на Злото. Самото нападение на Третия райх над Съветите е заради искането на Сталин да получи България! Документиран факт е, че Хитлер отхвърля това искане, с което вече няма връщане назад.

СССР не е никакъв освободител на никого и от нищо. В България няма нацистка власт, ние не участваме във военни действия и единствената причина да сме формален съюзник на Германия е геополитическата обстановка – при положение, че Антантата е страната, която само преди 20 години ни разкъса и дори не й стигна, та искаше още повече, то ние нямаше как да сме в един и същи отбор с Гърция и Сърбия. Няма нужда да се изброяват факти, документи или каквото и да е било като доказателства за тази теза, при положение, че България единствена спаси своите евреи от концентрационните лагери. През това време какво правеха комунистите с евреите в Русия? С какво точно те са по-добри от нацистите?

Как точно Червената армия освободи Полша, например? Много хора забравят елементарните факти. Втората световна война започва на 1.09.1939 г. с нападението на Германия и СССР като съюзници над полската държава! Съветският съюз е точно толкова агресор във и причина за Втората световна война, колкото Третия райх.

На фона на тези неоспорими истини, е напълно непонятно с каква наглост и арогантност, Руската федерация, не СССР, не комунистическите партии, а самата държава обяви изложба в посолството си в България по повод освобождението на Източна Европа от нацизма и то точно на девети септември. Това е точно същото като Федерална република Германия да обяви изложба в Москва по повод двадесет и втори юни и опита за освобождението на руския народ от комунистическо робство. Вие представяте ли си как ще реагира руското правителство, въпреки че: а) съвременна Русия официално се дистанцира от СССР и с половин уста признава за зверствата на комунистите; б) комунистическата власт в СССР наистина е робство и е пряко отговорна за смъртта на десетки милиони хора; и в) при нахлуването на Третия райх в СССР милиони руснаци посрещат немската армия именно като освободители (стотици хиляди се бият на страната на германците срещу болшевизма като Руска освободителна армия).

За такава грозна постъпка, ние искаме незабавно обявяване на персона нон-грата на целия дипломатически корпус на руското посолство и остра протестна нота срещу руското външно министерство. Второто, да не повярва човек, се случи. Наглият руски отговор беше, че ние пренаписваме историята! Невероятно е колко безочливи са тези хора. И после се учудват защо целият свят не ги понася. Те окупираха България, избиха десетки хиляди хора, формираща интелектуалния ни елит, затвориха и прогониха стотици хиляди и унищожиха независима България! Това е истината. Никой не ги е канил тук, никой не ги е посрещал както руския народ посреща немските войници, никой не ги е искал в България, нито малоумната им, дебилна политическа идеология. И на всеки девети септември Русия трябва да се извинява на България, а не да се опитва да ни поучава каква е историята ни. Точно те, които лъжат на всяка страница в учебниците си – от това каква е азбуката, на която пишат, през това как се нарича езикът, на който говорят, до това каква политика са водили спрямо България през всичките векове! Крайно време е в България нещата да се уточнят. Русия не е наш приятел и никога не е била. Напада ни два пъти на наша територия, и във всяка една наша война е на страната на враговете ни, не за друго, а защото Русия не желае и никога не е желаела силна българска държава, защото това ще означава край на всичките й претенции за завладяването на Балканите. Всеки в България, който се прехласва по комунистическия строй, по БКП, 9.9.1944 г., по Червената армия и СССР, е национален предател. Той служи на руските интереси и против българските. Такива хора трябва да бъдат изхвърлени от обществото, от политиката, от икономиката и от всякъде, където имат възможност да тровят. Няма друга държава, в която част от населението открито работи за чужда кауза и се вълнува повече от нея, отколкото от себе си. Явно тези хора носят еничарския ген в себе си. Те са причината за мизерията у нас, те са туморът върху българското тяло и ние няма да оцелеем, ако не го изрежем със скалпел и след това не го полеем с радиация, независимо от това, че и здравата част ще пострада. Чуждопоклонниците са мършата на всеки народ и никой никъде не ги уважава. Най-добре за тях е да си ходят в любимата Русия, където и без това хора не останаха.

ОбратноСподели: