искания

1. Ние искаме България да пребъде през вековете като държава на българите, изпълнявайки собствената си историческа мисия, като носител на уникална Традиция.

2. Ние искаме българската държава да се управлява от честни, отговорни и компетентни родолюбци, които не се кланят на никоя чужда сила и осъзнават тежестта на историческите задачи пред нас. Партийните интереси и политическото късогледство нямат място в държавното ръководство.

3. Ние искаме създаването на специализиран трибунал, който да съди всички отговорни за националната катастрофа, в която се намираме днес. Националните предатели трябва да получат заслужените си наказания, ограбеното богатство – да се върне обратно на ограбения, а всички държавни решения, концесии и договори – да бъдат преразгледани.

4. Ние искаме честно, неподкупно и ефективно правосъдие в България. Престъпниците – от най-големите мафиоти до най-дребния крадец – да бъдат наказани. Нулева толерантност към никого.

5. Ние искаме справедливост в икономиката. Прекратяване на социалната политика, взимаща от и без това бедния работник и даваща на паразитиращите на българския гръб. Парите трябва да са при този, който ги изкарва, вместо да бъдат раздавани от политическата класа на удобните за нея.

6. Ние искаме въшната политика на България да е подчинена на едно единствено нещо – българския интерес. Никой друг няма да се погрижи за нас, ако ние самите не го направим.

7. Ние искаме да се направи всичко необходимо за опазването на българската природа, околната среда и здравето на сегашните и бъдещите поколения, дори и това да означава икономически ущърб. Никакви експерименти не са приемливи, когато последиците могат да бъдат непоправими.

Обратно